iStock
Volledig scherm
© iStock

Hoe een simpele kool ons lichaam tegen kanker kan weren

Wetenschappers zeggen dat ze hebben ontdekt waarom sommige groenten - waaronder kool, broccoli en boerenkool - het risico op darmkanker kunnen verminderen. Dat is voornamelijk te danken aan de stoffen die vrijkomen tijdens het verteringsproces.

7 reacties

  • Rene Dannau

    6 jaar geleden
    hey Ronald Van Beneden! met het ventieltje of zonder!
  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Groenten en kruiden zijn prachtig voor vele kwalen, duurt langer voor genezing maar is tenminste natuurlijk. In zekere zin zijn vele medicijnen afgeleiden van natuurlijke ingrediënten.
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    knolvoet simpel op te lossen met een stukje auto binnenband.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Meer groenten eten op een moment dat bij velen de oogst volledig in de zon is "opgegaan " .Ik heb vandaag nog rode biet ,groenlof en snijbonen ,die ik al heb voorgekweekt ,gezaaid en geplant ,nu nog plaats maken voor spinazie en veldsla .Kolen ,heb problemen mee omdat ik zandgrond heb en dan krijgen kolen snel knolvoet . Gezondheid .
  • censor

    6 jaar geleden
    Dat is al laaaaang geweten....