rv
Volledig scherm
© rv

KOERS KORT (16/08). Verrassing van formaat: Terpstra trekt naar Direct Energie - Van der Poel degradeert tegenstand in openingsrit Arctic Race in Noorwegen

32 reacties

  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Helemaal akoord Wilaiwan Chaiyapuek, VDP (klasserenner daar niet van) wint voor Sergey Chernetsky en Benjamin Declercq, niet voor Allaphilippe en Peter Sagan. Op het EK werden VDP en WVA 2de en 3de. Ze staan dus dicht bij elkaar op de weg.
  • Loek Boumans

    6 jaar geleden
    Van de Poel rijdt iedereen uit het wiel maar nummer twee in dezelfde tijd...????
  • Bromvlieg

    6 jaar geleden
    Francis Smet waker worden jongen, en beter op de gehelen koers letten, daar ook hoort het afstoppen bij.
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Meer dan 2/3 hier praat zonder enig verstand, nou ja zonder kennis. Lefevere betaalt helemaal niet erg goed. De premies zijn daarentegen torenhoog. Voor een renner zoals Terpstra die al op leeftijd raakt wordt dat moeilijker. De goede man gaat nu voor zijn pensioen voordat hij wordt afgedankt zonder goede afvloeiing en zo. Wat is daar mis aan?
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Lefevere gaat niet mee in het loons-opbodd Tijdens de TDF liet hij al verstaandat hij niet zou treuren mocht hij vertrekken. Omdat er veel geld voor wat anders vrijkomt. Het zal bij de Fransen wel minder presteren worden gezien die ploeg geen balans kent in de structuur.