BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Werken aan Brusselse Ring van start

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) heeft met een graafmachine de werken aan een fietspad langs de Albert I-laan in Vilvoorde afgetrapt, in aanwezigheid van burgemeester Hans Bonte (sp.a). Dat is het symbolische begin van de werken aan de Brusselse Ring. De grootschalige werken aan de weginfrastructuur zelf zullen eind 2020 of begin 2021 beginnen.

3 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - De grootschalige werken aan de weginfrastructuur v/d Brusselse RO zelf zullen eind 2020 of begin 2021 beginnen. Dat wordt dan een weergaloos verkeersinfarct in de Belgische geschiedenis.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Geen enkele regering heeft ooit zoveel geïnvesteerd in nieuwe fietspaden en verbetering van de wegeninfrastructuur voor fietsers. Dat is strategisch goed gezien want ze nemen een van de belangrijkste redenen weg om voor de Groenen te stemmen. Trouwens een gemeente die aan de top staat van ongevallen met zwakke weggebruikers is Mortsel en daar is in de vorige legislatuur van de gemeente de volledige stadskern heringericht onder de leiding Burgemeester Pira van de Groenen.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Daar is hem, daar is hem. Als hij maar in beeld komt. Waarom werd die dommerik minister?
  1. “Jongeren zien kunst als de nieuwe cryptomunten”: verrassende trend in beleggingswereld, maar brengt het ook iets op?
    PREMIUM

    “Jongeren zien kunst als de nieuwe cryptomun­ten”: verrassen­de trend in beleggings­we­reld, maar brengt het ook iets op?

    Vier op de tien beleggers denken dat een belegging in kunst de komende tien jaar meer zal opleveren dan een gediversifieerde aandelenportefeuille. Dat blijkt uit de ING-beleggingsbarometer. Is het slimmer om een schilderij van een veelbelovend kunstenaar te kiezen boven aandelen van bedrijven die toonaangevend zijn in biotechnologie of artificiële intelligentie? “Om in kunst te investeren heb je heel wat expertise nodig”, meent Peter Vanden Houte, chief economist bij ING die nog andere valkuilen detecteert.
  2. Beelden tonen hoe vuurshow ‘net niet helemaal mis’ gaat dankzij koelbloedige toeschouwer: “Als het gras écht droog was geweest, was vluchten de enige optie”
    Play
    PREMIUM

    Beelden tonen hoe vuurshow ‘net niet helemaal mis’ gaat dankzij koelbloedi­ge toeschou­wer: “Als het gras écht droog was geweest, was vluchten de enige optie”

    Wat een mooie avond moest worden, liep afgelopen zaterdag bijna helemaal verkeerd af toen er tijdens de Nocturne Bloesemwandeling in Zoutleeuw brand ontstond tijdens de show van een vuurspuwer. Een drama kon echter vermeden worden dankzij de koelbloedige reactie van de 39-jarige Ron Daniëls. “De omstandigheden waarin de vuurspuwer moest optreden, waren niet ideaal”, aldus de man, die zelf in zijn vrije tijd vuurspuwer is.
    Zoutleeuw