Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

5 grote haarfouten waarvan je kapper wil dat je er onmiddellijk mee stopt

Verven, wassen, stijlen, brushen: we doen onze geliefde haarlokken wat aan. En helaas stopt het daar niet. Twee topkappers uit New York delen de grootste haarverzorgingsfouten die ze zien bij hun klanten én verklappen hoe je je coupe wel in topconditie houdt!

12 reacties

  • Xsarilde Willis

    6 jaar geleden
    Ach ik hou het zelf bij. Ooit eens willen overstappen naar een iets meer drastische kleur dus voor de eerste keer bij de kapper laten doen. Mijn haar was zo dof. Alles laten uitgroeien en zelf aan de slag gegaan en wow was helemaal geslaagd. Mijn kinderen gaan ook niet naar de kapper. Doe ik zelf (2 jongens dus gewoon tondeuze). Eenmaal uit de lagere school mogen ze zelf beslissen maar dan mogen ze ook zelf sparen voor de kapper.
  • Bart Duchateau

    6 jaar geleden
    Ik ken een dame die mooie, lange haren heeft en die 1x per jaar naar de kapper gaat om ze wat bij te knippen. Ze wast ze, droogt ze licht af met een handdoek, laat ze aan de lucht drogen, föhnt haar haren nooit en gebruikt zelfs nooit balsem en allehande producten om haar haren op te schmukken. En wat zegt de kapper: "Jouw haren zijn zo mooi en zo gezond!"
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Ik heb mijn haar laten uitvallen en met mijn kaalkop ben ik verlost van dergelijke ergerlijke haarfouten.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    en wat doen kapper ? nat haar doorborstelen.... een masker ? haar is dode materie, net als nagels... puntjes knippen ? je mag gelukkig zijn als je nog tien cm haar over hebt.... ik ga al twintig jaar niet meer naar de kapper en heb een mooi kort kopje, duur net geteld 2 minuten om alles te knippen en ik spaar handen vol geld uit (dat ik dan aan kleren kan uitgeven) !
  • Ibn Marouf

    6 jaar geleden
    Mijn kapper heeft niet te willen. Het is mijn haar en ik betaal hem. En was het zo'n slimme geweest dan was hij wel dokter of advocaat geworden!