Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Griekenland vanaf maandag definitief op eigen poten na laatste economisch steunprogramma

Griekenland verlaat maandag officiëel het laatste steunprogramma van de eurozone en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het land zal dan opniuew volledig zelf instaan voor zijn financiering, na jaren van diepe crisis en drie hulpprogramma's.

15 reacties

  • stefan DEVILLE

    6 jaar geleden
    ik wou niet weten hoe, in heel dat zuiden en oosten hebben ze aan werken een broertje dood !!
  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    En de rijke Griekse rederijen konden hun eigen land niet helpen want die werden liever nog rijker....
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Em wanneer krijgen wij onze poen terug ? Of zijn wij gaan werken om voor de duizenden pensioenen van doden ? Wanneer gaan de Grieken eens voor ons gaan werken? Of mag dat niet gevraagd worden van de Europese dictators?
  • p. devillé

    6 jaar geleden
    Dat is gewoon voor de show.Griekenland kan nog altijd niet op eigen poten staan.Dat kan maar als die staatsschuld bijna helemaal is afgebouwd.Het probleem is dat nog vele andere eu landen in het zelfde bedje ziek zijn.De huidige eu met zijn euro zal daarom dus kopje ondergaan.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Vreemd hoe een land in een paar jaar tijd meer dan honderden miljarden kan vinden in belastingen en mogelijks kan terugbetalen. Kunnen wij dat ook niet doen? Wacht maar tot na de verkiezingen, linkse of rechtse regering: het zal weer extra belastingen regenen: het milieu, de veiligheid, het verkeer, sociaal zijn...allemaal redenen om extra belastingen te heffen. Helaas zonder de geïnde belastingen ervoor te gebruiken.