Speciaal aanklager Robert Mueller.
Volledig scherm
Speciaal aanklager Robert Mueller. © REUTERS

Topjurist Witte Huis sprak 30 uur met speciaal aanklager in Rusland-onderzoek

BuitenlandDe topjurist in dienst van de Amerikaanse president Donald Trump heeft de afgelopen maanden uitvoerig gesproken met speciaal aanklager Robert Mueller, die het onderzoek voert naar Russische inmenging tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. 

10 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hun relatie is zo uitstekend dat McGahn nu ook de laan uitvliegt!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Marten: inderdaad, en gelukkig heeft hij zijn voornaamste belofte, nl. het afschaffen van Obamacare, dat hij op "day one" al ging doen, ook niet kunnen houden. Het enige wat Trump "gerealiseerd" heeft is dat er nu een Trump-plein en Trump-metrostation in Jeruzalem zijn; kon hij nog duidelijker bewijzen dat hij het slaafje van Israël is? Trouwens: wat met zijn belofte dat zijn schoonzoon wel even snel vrede zou brengen in het Midden-Oosten?
  • Marten van Hoorn

    6 jaar geleden
    @Tony Vandermaelen: het enige waar Trump goed in is, is in het afkraken van alles wat de presidenten van de democraten hebben ingevoerd én wat ook goed was voor het volk, zoals de Obamacare. Zodra het zijn eigen plannen zijn (financiering van de muur betaald door de Mexicanen zelf, ed), dan wordt het plotseling een heel ander verhaal!
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Zoals steeds verlaten de ratten het zinkende schip. Als jurist weet Mc Gahn dat als er een lopend onderzoek is, het strafbaar kan zijn om bezwarende informatie bewust te verzwijgen, dit zou later kunnen resulteren in een beschuldiging van medeplichtigheid. Uiteraard gaat men dit met mondjesmaat lekken naar de pers, zo krijgen ze van Trump nog fellere reacties, elke dag opnieuw een schandaalsfeer, het is buigen of barsten voor Donaldje.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Tony Vandermaelen:::::En Trump wel? Chaos en twijfels.