Sponsordineetje met Theo Francken? 200 euro (maar Jean-Marie Dedecker krijg je er gratis bij)

Theo Francken is de populairste politicus van het land en dat weten ze blijkbaar ook bij de Vlaamsgezinde website Doorbraak.be. Die heeft Francken kunnen strikken voor zijn jaarlijkse sponsordiner en vraagt 200 euro voor een avondje met de N-VA-staatssecretaris. Opvallend: Jean-Marie Dedecker zal Francken inleiden.

adm

Toegegeven: het menu ziet er niet slecht uit. Starten doet Doorbraak.be dinsdagavond 2 oktober met een “steak tartaar met een parmezaan koekje”. Nadat je je daaraan tegoed gedaan hebt, “leidt Jean-Marie Dedecker Theo Francken in”.

Na die inleiding volgt een tussengerecht met sint-jacobsvruchtjes, als hoofdgerecht is er een varkenshaasje. Dan is het de beurt aan hoofdgast Francken om zijn nieuwe boek ‘Continent zonder grens’ toe te lichten.

Prijs voor dit alles, inclusief dessert, koffie en dranken: liefst 200 euro. Maar “alle deelnemers krijgen een exemplaar van Theo Franckens nieuwe boek” én “Theo Francken zal uw boek met plezier signeren”, meldt de website nog. Bovendien worden er ook prijzen weggegeven: waaronder één “persoonlijk diner met Theo Francken in een toprestaurant voor zes personen”.

Voor wie interesse heeft: er is ook in een vegetarisch alternatief voorzien.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen