© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bestuurder onder invloed rijdt in op signalisatiewagen van takeldienst

Een bestuurder die onder invloed was van alcohol, is dinsdagavond laat tegen een signalisatiewagen van de takeldiensten gereden aan de werken op de E19 ter hoogte van de afrit Kleine Bareel richting Nederland. Gelukkig raakte niemand gewond.

dvd

Ter hoogte van de werken was dinsdagavond laat de voet van een signalisatiebord op de autosnelweg terechtgekomen. Verschillende bestuurders reden ertegenaan, met schade aan hun auto tot gevolg. Een tiental bestuurders zette zich aan de kant.

De takeldiensten kwamen ter plaatse en voorzagen signalisatiewagens om het aankomende verkeer te waarschuwen voor de gestopte voertuigen. Ondanks de duidelijke verlichting reed een bestuurder toch in op zo’n signalisatiewagen. Het bleef gelukkig bij blikschade. Er werd een ambulance gebeld, maar die kon worden geannuleerd omdat niemand gekwetst was.

De signalisatiewagen en de aanrijdende auto raakten beschadigd. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte, legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER