De parking aan de E17 in Kruibeke
Volledig scherm
De parking aan de E17 in Kruibeke © Photonews

Theo Francken: "Alle volwassen transmigranten Kruibeke worden opgesloten in gesloten centra"

Alle volwassen transmigranten die vanochtend zijn opgepakt tijdens een grote politieactie op een parking van de E17 in Kruibeke (Oost-Vlaanderen) worden opgesloten in gesloten centra. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) op Twitter. Bij de politieoperatie werden in totaal twintig illegalen opgepakt. 

248 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    erik jagers: 1. DS zal niet nalaten kritiek te leveren op iedereen die met N-VA te maken heeft (moest u het nog niet weten). - 2. Niet Francken laat ze op vrije voeten, maar de (linkse) rechter. (ook dat blijkt u niet te weten) - 2. Scheiding der machten ; een politicus mag justitie niet tegenspreken, maar de rechters doen niets anders dan rechtse politieke maatregelen dwarsbomen (nog iets dat u al zou moeten weten).
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens, deze morgen het artikel in DS gelezen? De zwakke figuur Francken heeft DVZ opgedragen nog wat meer papierrompslop te produceren teneinde het nog wat moeilijker te maken om migranten in gesloten centra te krijgen. Gevolg, van de 18 die opgepakt werden werden er 7 's morgens al terug netjes in vrijheid gesteld. Toppoliticus? Lawaaimaker ja!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Francken heeft gisteren nog eens duidelijk en voor de zoveelste keer zijn beleid uitgelegd in Terzake. De linkse tegenstanders blijven zijn woorden maar verdraaien, tot het belachelijke toe. Francken is een top politicus die niet van zijn stuk te krijgen is, 'in dienst van het land'.
  • Eddy Maes

    6 jaar geleden
    The Francken is de enige die er tot nu toe iets aan doet. Ondanks alle tegenwerking van links. Hij doet voort! Proficiat Theo!!!! Doe zo voort
  • cools ronny

    6 jaar geleden
    En daarna een advokaat die ze weer vrij krijgt of die van de mensenrechten weer zeker zo blijven we bezig