Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © BELGA

Politie pakt bende mensensmokkelaars en 27 transmigranten op bij grootschalige actie langs E40

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in totaal 10 mensensmokkelaars en 27 transmigranten gearresteerd bij een grote actie in Wetteren, onder andere op de snelwegparking langs de E40. Dat meldt de politie in een persbericht. Er vonden ook huiszoekingen plaats in en rond Antwerpen en Mechelen. Ook de speciale eenheden van de federale politie werden ingezet.

132 reacties

  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Ronald Beintema , in principe zou het gemakkelijk kunnen zijn , maar in praktijk niet. Mensenrechten , activisten , procedurefouten enz enz......
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Er is toch iets eigenaardigs. We spreken schande over de "muur van Trump", maar in feite heeft Engeland al langer een muur gebouwd. De illegalen mogen Engeland niet binnen, en wie illegalen helpt, vrijwillig of onvrijwillig, wordt door Engeland beboet. Waarom kunnen wij die "Engelse muur" niet bouwen aan onze zuidergrens????? Waarom eerbiedigen wij de strenge Engelse wet, terwijl wij niet eens een wet hebben?
  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    kom nu straks zegt men nog dat ze hier een ander religie willen huisvesten op onze kosten dat gelooft toch geen mens onmogelijk ?
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De Belgen worden beschermd met twee maten en twee gewichten. Op het terrein door de politie die alles doet wat ze kan door criminelen van de weg te halen - in de ivoren toren door het linkse gerecht dat criminelen terug op de weg zet om verder onze veiligheid te ondermijnen.
  • daniel vanroelen

    6 jaar geleden
    Mooi naar morgen is hij vrij geld geven en weg deze mensen kunnen alles doen ,