iStock
Volledig scherm
© iStock

Bejaarde tweede keer opgelicht door dezelfde vrouw: "Ze gebruikte die 50.000 euro voor zichzelf en haar minnaar"

OplichtingHet openbaar ministerie heeft drie jaar cel gevorderd voor een vrouw die een 87-jarige man 50.150 euro afhandig had gemaakt. Opvallend: ze was vorig jaar al veroordeeld tot twee jaar cel voor gelijkaardige feiten met hetzelfde slachtoffer. De vrouw is ook bijzonder hardleers, want op haar strafblad prijken intussen al 53 veroordelingen.

5 reacties

  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Nog maar 53 veroordelingen ? Wordt er misschien gewacht tot ze de kaap van de 100 rondt eer ze aangepakt wordt en krijgt ze dan een ereteken ? Die man die ze heeft opgelicht zal jammer genoeg zijn geld niet terugkeren. In zo'n geval krijg je van je advocaat een bericht dat de schuld niet kan ingevorderd worden - de rekening van de advocaat krijg je erbij, dus verlies je nog meer.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    de straf die ze nu krijgt is de vrijheid. justitie is niet te volgen. heb je 1-3 gram cannabis op zak en bij controle vinden ze het staat het 3j op je strafblad. Maar oplichters krijgen een vrijgeleide alsof er helemaal niks is gebeurd. Heel knap..
  • Tony T

    6 jaar geleden
    alleen in belgie mogelijk, slappe wetgeving en rechters!
  • walter declercq

    6 jaar geleden
    53 veroordelingen, dat komt ervan als je iemand die iets misdoet niet straft. Welke straf zal ze nu krijgen : een werkstrafje?
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Zulke daders moet je opsluiten en dwangarbeid opleggen en laten zitten in de Cel tot alle schulden en kosten voor de samenleving incl. het cel verblijf terug gewerkt hebben ! Pas dan komen ze vrij ! Het zou rap gedaan zijn met zulke criminelen !! Maar ja de Politiek Wil Criminelen dan blijven ZIJ uit de kijker en kunnen ze blijven Roven en stelen !!