Vluchtelingen in het Brusselse Maximiliaanpark.
Volledig scherm
Vluchtelingen in het Brusselse Maximiliaanpark. © Photo News

Bijna een op de vijf transmigranten wordt dubbel geteld: "Zo ontstaat ten onrechte een beeld dat we 'overspoeld' worden"

vluchtelingenIn de eerste helft van dit jaar werden 6.431 transmigranten aangehouden, maar in zeker 1.154 gevallen gaat het om mensen die al eerder opgepakt werden. Dat blijkt uit cijfers die nieuwssite Apache opvroeg bij de Dienst Vreemdelingenzaken. Uit die cijfers blijkt nog dat steeds meer migranten in de statistieken dubbel geteld worden. 

225 reacties

  • Steve Renard

    6 jaar geleden
    Dit maken ze mij niet wijs. Ik ben van mening dat er veel meer zijn die in België zitten te rotzooien door gewoonweg onder de horizon te blijven. Maar niet lang meer want het tij is aan het keren. In die mate dat ik niet in de plaats wil staan van die illegalen als bij de bevolking de vlam in de pan slaat.
  • dirk belis

    6 jaar geleden
    Ze hebben weer uitvluchten om het weeral!!!! Te minimaliseren.Arm Belgie
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    't ja tellen en Nva da's een dik probleem he mensen.Alleen als het over het pluimen van mensen gaat en hun eigen dikke portefeuille schijnt het te lukken.Voor mij nooit meer nva.
  • marc van de poel

    6 jaar geleden
    Natuurlijk worden we niet overspoeld. Je moet eens door sociale wijken kuieren. Zelfs hier op het platteland in een kleine gemeente versta je nog maar één op de tien bewoners.
  • Chris Hom

    6 jaar geleden
    We worden wel degelijk overspoeld ! Wat gaan ze ons nog allemaal wijsmaken. Het is wel een feit dat sommige vluchtelingen onder verschillende namen bekend zijn, gewoon uit eigenbelang.