© BFM

Wagens botsen frontaal op elkaar: man (67) overlijdt in ziekenhuis

Aan het kruispunt van de Geelsebaan met de Europalaan in Dessel zijn zondagnamiddag twee personenwagens frontaal tegen elkaar gereden. Drie volwassenen zwaargewond bij het ongeval. Een oudere man (67) overleed op een later tijdstip in het ziekenhuis.

bap

© BFM

Het ongeval situeerde zich rond 15.30 uur op het kruispunt van de Europalaan met de Geelsebaan in Dessel. Twee personenwagens in tegenovergestelde richting konden elkaar niet ontwijken en botsten frontaal op elkaar. De voertuigen zijn perte totale. De oorzaak van de aanrijding is nog niet duidelijk.

In de ene wagen zat een ouder koppel, de 67-jarige bestuurder uit Arendonk moest bevrijd worden uit het wrak en beiden werden zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De man overleed op een later tijdstip in het ziekenhuis. Zijn 64-jarige vrouw ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis van Geel.

In de andere wagen zat een gezin met twee kinderen. De man achter het stuur (46) raakte samen met zijn 10-jarige zoon en 8-jarige dochter lichtgewond, zijn vrouw (42) werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeert niet in levensgevaar. Het gezin uit Geel is naar het ziekenhuis van Mol overgebracht.

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER