AP
Volledig scherm
© AP

KOERS KORT 24/08. Tour-ritwinnaar Javier Otxoa sterft op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slepende ziekte

4 reacties

  • Lucas Balieu.

    6 jaar geleden
    Gino, waar blijven de dopingrapporten over de Belgische wielrenners? Steeds maar weer met het vingertje naar andere wijzen is simpel en goedkoop. Boter op je hoofd misschien!
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Campenaerts is nog te plat om het uurrecord aan te vallen. ik noem het overschatting, want buiten korte tijdritten en prologen heeft hij op koersen van niveau geen deftige uitslag gereden. top 10 was amper haalbaar.Sorry, maar dit is echt dagdromen. Hij kan hard rijden maar de echte prestaties moet hij maar eens eerst neerzetten voor hij over een uurrecord spreekt. (omgerekend komt hij nu amper aan de 50km uit met zijn huidig kunnen)
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Een rapport van een Britse parlementaire onderzoeksgroep concludeert dat Bradley Wiggins van Team Sky prestatiebevorderende middelen (corticosteroïden) genomen heeft om zijn resultaten te behalen. Zal dus moeilijk worden om dat op plat water te verbeteren.
  • Joke Smits

    6 jaar geleden
    Een nieuwe kermiskoers! We krijgen het Heuvelland en omgeving al genoeg te zien, Vlaanderen is maar zo groot als een zakdoekje, stofrijden op die onverharde wegen nabij Ploegsteert aardig maar niet spectaculair. En graag geen gewauwel meer van die twee in de studio! Een keer maar nooit meer!