ANP
Volledig scherm
© ANP

Twee voortvluchtige verdachten politiemoord Spa opgepakt in Nederland, België vraagt uitlevering

De twee mannen die nog werden gezocht na de schietpartij in Spa waarbij dit weekend een  38-jarige politieagent om het leven kwam, zijn opgepakt in Nederland. België zal de uitlevering van de twee verdachten vragen. Dat bevestigt de politie van Nederlands-Limburg op basis van een verklaring van het parket van Verviers.

29 reacties

  • Julien Cuypers

    6 jaar geleden
    Oei, de moment ze hier zijn, gaat het bij justitie weer helemaal in de soep draaien, met als resultaat, de vrijlating.
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Jeanne Helsen denk je nu echt dat er een passende straf zal komen ? Tuurlijk niet, we hebben het immers over de Belgische justitie, die wereldwijd gekend staat voor het bempamperen van daders.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Om ze hier vrij te laten?
  • Hilde Leysen

    6 jaar geleden
    Allee Geens, alleen geweld tegen politie? Zijn de gewone burgers minder waard, tweede rangs misschien? Het is simpel ALLE geweld tegen eender wie moet even zwaar, en ik bedoel heel zwaar moet aangepakt worden.
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    Deelneming aan de nabestaanden en vrienden van de hinp. In de uitleg van Geens horen we wat de dader allemaal kan krijgen en wat de rechter allemaal kan uitdelen maar de werkelijkheid is dat die kan en mag bijna nooit uitgevoerd worden en dat het bijna altijd een voorwaardelijke enkelband is. Kan men geen vork opleggen waartussen de rechter moet blijven?