Foto links: een verpleegster bij de 'afstudeerceremonie'. Midden: Cullen Potter als prematuurtje toen hij al na 22 weken het leven zag. Foto rechts: de baby weegt inmiddels 2,7 kg.
Volledig scherm
Foto links: een verpleegster bij de 'afstudeerceremonie'. Midden: Cullen Potter als prematuurtje toen hij al na 22 weken het leven zag. Foto rechts: de baby weegt inmiddels 2,7 kg. © Facebook

Prematuurtje Cullen woog amper 394 gram en had 2% overlevingskans, nu na 160 dagen mag hij intensive care verlaten

Een baby'tje die al na 22 weken ter wereld kwam en bij de geboorte amper 394 gram woog, mag na 160 dagen de intensive care van een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Alabama verlaten.

6 reacties

  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Eindelijk ook eens goed nieuws en nu goed pap geven zo dat het een grote en stevige boy wordt.
  • Lies De Vuyst

    6 jaar geleden
    Hopelijk heeft hij op andere vlakken geen "defecten" die pas op latere leeftijd merkbaar worden, maar wauw wat een vechter!
  • Kris Eelen

    6 jaar geleden
    Van dit nieuws wordt een mens blij van!
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat de ouders hun baby'tje met veel liefde en warmte groot brengen, want hij is echt een wonderkindje. Hij is een vechtertje met een sterke overlevingsdrang.
  • Vicky Reniers

    6 jaar geleden
    Hoe geweldig is dit! De ouders hebben er waarschijnlijk een gigantische lijdensweg mee, maar het zal hoe dan ook de goede richting uitgaan met kleine Cullen. Doorzetten is de boodschap, heb ik ook gedaan met mijn prematuurtje :-) Hoe klein de kans op overleven ook is, DE KANS IS ER en werd met beide handen geweldig gegrepen door mama en papa :-)