Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT (30/08). Roompot en team Nick Nuyens fusioneren - Bouhanni krijgt vreemde straf in Vuelta voor vermeende scheldpartij tegen ploegleiding

WielrennenDe kogel is door de kerk. De Nederlandse wielerploeg Team Roompot-Nederlandse Loterij gaat samen met het team Veranda’s Willems-Crelan van het Belgische Sniper Cycling. De nieuwe formatie gaat komend jaar verder onder de naam Roompot-Crelan Cycling Team, dat maakten de teams zopas op Twitter bekend.

8 reacties

  • Nicole De ron

    6 jaar geleden
    Nick Nuyens weg, dat zou de beste oplossing zijn.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    De grote leegloop in het team tijdens het seizoen is echt geen toeval. Nuyens handelt als een rat. Ik ken hem al van bij de juniors maar bij de profs ontwikkelde hij zich vooral als een achterbaks sporter en mens. Een opportunist zijn is 1 ding, maar wat hij klaarmaakt is van een erg laag niveau.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Dat Wout maar vlug opstapt , want de enige van de ploeg die daar een plaatsje heeft is Nuyens. Nog steeds dezelfde egoist als tijdens zijn wielercarriere die enkel aan zichzelf denkt.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Cofidis ontkent in alle staten, tevergeefs. Het is al het hele seizoen oorlog tussen de sprinter en de J.L.Jonrond. Bouhanni geen moeilijke jongen zegt hijzelf, nochtans is het een bijzonder irritant en arrogant ventje dat in het peleton heel slecht ligt. Ook loopt hij flink naast zijn schoenen en verdraagt niet dat de leiding hem terugfluit. Niet moeilijk ?
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Dat Cofidis hier liegt zal wel duidelijk zijn denk ik aangezien het al wel een publiek geheim is dat er tussen de ploag en Bouhani al een tijdje niet goed gaat . Man zou die Bouhani beter laten vertrekken want blijkbaar hebben ze met deze "kopman" meer last dan hen lief is .