Archieffoto uit 2015 bij een portret van wijlen Jean-Luc Dehaene: zoon Tom Dehaene (uiterst links), zoon Koen (derde van links) en Celie (vierde van links). Verder staan op de foto: kunstenares Ulrike Bolenz (tweede van links), burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (derde van rechts) en dochters Mieke en Hilde (uiterst rechts en tweede van rechts).
Volledig scherm
Archieffoto uit 2015 bij een portret van wijlen Jean-Luc Dehaene: zoon Tom Dehaene (uiterst links), zoon Koen (derde van links) en Celie (vierde van links). Verder staan op de foto: kunstenares Ulrike Bolenz (tweede van links), burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (derde van rechts) en dochters Mieke en Hilde (uiterst rechts en tweede van rechts). © Foto Lukas

Drie Dehaenes duwen CD&V-lijsten in Grimbergen, Vilvoorde en Zemst

Zowel in Grimbergen, Vilvoorde als Zemst wordt de CD&V-lijst geduwd door een telg uit de familie van wijlen Jean-Luc Dehaene. In Vilvoorde gebeurt dat door diens weduwe Celie (76). In Zemst en Grimbergen is dat het geval door respectievelijk zijn zonen Tom (59) en Koen (51). Het is de eerste keer dat Koen Dehaene, de oudste zoon van Celie en Jean-Luc, zich kandidaat stelt bij verkiezingen. Tom is momenteel Vlaams-Brabants gedeputeerde.

26 reacties

  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Zelfs 100 Dehaenes zal geen wijziging brengen. CD&V zal ons niet beter maken.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    de cvp lijdt aan bloedarmoede,weg met die partij
  • Benoni Vanstaen

    6 jaar geleden
    Familiebanden en politiek, nooit goed en teren op een ander zijn "verdiensten', foei foei.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Ik denk niet dat verkeersveiligheid de hoofdbekommernis is van dit soort mensen. Een postje bij Belfius of Interbrew is intersanter. Graaien en nog eens graaien zal wel de hoofdbekommernis zijn.
  • ROBERT GERTS

    6 jaar geleden
    Heb zo een vermoeden dat die naam ook wel in de Panama-Papers opduikt. Roepen, tieren, nooit op zittingen, ofwel in slaap, en een paar MEGA-Mandaatjes. Aan geld ontbreekt het de familie zeker niet.