iStock
Volledig scherm
© iStock

Zon is (voorlopig) het land uit: kans op buien en onweer

Deze namiddag verschijnen er wat meer opklaringen, maar tegelijkertijd groeit de kans op buien. Deze buien kunnen lokaal stevig zijn en gepaard gaan met onweer. De meest intense buien komen wellicht in het noorden van het land tot ontwikkeling. Het kwik stijgt tot rond 20 of 21 graden aan zee en in Hoog-België en tot tussen 23 en 25 graden in Laag-België, voorspelt het KMI.

5 reacties

  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Ja juist! Ik type nu op de laptop op mijn terras in het zonnetje en dit al van deze morgen 11 uur. Een zak zout moet je tegenwoordig nemen indien je de voorspellingen wil geloven. Dus negeer die lange termijn voorspellingen en pluk elke dag die komt. Groetjes uit Keerbergen.
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Ik kijk elke dag naar de veertiendaagse weersvoorspelling, élke dag. Dat schuift natuurlijk op en zou dus juister moeten worden. Dat is niet het geval. September is geëvolueerd van veertien dagen goed weer in de eerste helft naar heel matig weer. Tja, onbegrijpelijk met de huidige technologie, maar ‘t is niet anders.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Alle dagen er goed naast. Met de huidige satelietbeelden nog geen correct weerbericht mogelijk. Super weermannen en vrouwen!!!!
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Dinsdagmorgen nergens in België op de neerslagradar buien te zien die ons gaan aandoen ook niet in Nederland en Duitsland behalve Zuid-Duitsland! Er is maar één mogelijkheid en dat is dat er buien die er nog niet zijn zich gaan ontwikkelen.
  • Marc Vervaeke

    6 jaar geleden
    Waar blijft code oranje?