Onder meer Lijnbussen richting Antwerpen werden gecontroleerd.
Volledig scherm
Onder meer Lijnbussen richting Antwerpen werden gecontroleerd. © Photonews

21 transmigranten opgepakt bij nieuwe grote politieactie in Kruibeke

In Kruibeke is vanochtend een grote controleactie gehouden naar transmigranten. Op de snelwegparking van de E17 werden vrachtwagens gecontroleerd met een speurhond. Twintig transmigranten werden opgepakt op een bus, het gaat vooral om Eritreërs. In de buurt van de parking werd ook nog een vluchteling opgepakt.

220 reacties

  • bert paulussen

    6 jaar geleden
    Waarom nog de moeite doen om ze op te pakken? Morgen zijn ze al terug vrij. Politiewerk is de top van frustratie tegenwoordig, met dank aan onze flutjustitie.
  • Leo Van der Vorst

    6 jaar geleden
    Jambon en Co, doe eens een beetje meer moeite om die mensen naar Engeland te brengen, als de Engelsen geen moeite doen om het fenomeen te stoppen, geef ze dan wat ze willen, een grenzeloze doortocht naar de eilanden!
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Theo kwam nogmaals fier verklaren op TV dat zijn beleid nu prioriteit geeft aan het uitzetten van criminelen. Een dag nadat hij met fierheid twittert dat hij zijn collectie in die gesloten instelling aangevuld heeft met een tweede kinderrijk gezin.
  • Ronald Beintema

    6 jaar geleden
    Oppakken en geboeid het vliegtuig in de Middelllandse Zee over!!!
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    madeleine bulkmans,ben jij vergeten wat De Wever gezegd heeft VOOR de verkiezingen van2014. Even uw geheugen opfrissen, het zal pijn doen want hervormingen zijn DRINGEND nodig.Blijkbaar is uw geheugen van zeer korte duur.