Tim Verheyden.
Volledig scherm
Tim Verheyden. © PHOTO NEWS

Maker Pano-reportage over eventuele represailles: "Er zijn maatregelen genomen"

Op de vraag van StuBru-presentatrice Linde Merckpoel of hij geen represailles vreest, zei reportagemaker Tim Verheyden vanochtend op de zender: "We gaan kijken wat Schild & Vrienden doet, natuurlijk. Er zijn maatregelen genomen daarvoor." Van der Heyden volgde de rechtse jongerenbeweging, die zichzelf gematigd noemt, een half jaar en gaf een onthutsende kijk op wat er zich werkelijk in de beslotenheid van de organisatie afspeelt.

174 reacties

  • paul De Wachter

    6 jaar geleden
    Er zijn Turkse, Marokkaanse, Antifa sites met 10.0000den leden die hetzelfde brengen visa versa.
  • jos hurkmans

    6 jaar geleden
    Deze kerel is gewoon een marionet van de linkse politiek Heel de vrt wordt links aan gestuurd,volgens mij kom je zonder een partijkaart van een der linkse partijen niet aan een job bij dit linkse clubje
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Oei, al een pak in de politiek-correct broek ?
  • Ja Datzal

    6 jaar geleden
    "Omdat zij de dingen anders zagen' ? Je bedoelt zeker " omdat zij de realiteit zagen " Word wakker , journalistje van mijn ... Iedereen ziet het , enkel jij niet. Een koe blijft nog altijd een koe , en dat durf ik hardop blijven zeggen.
  • paul vdkerckhove

    6 jaar geleden
    Dat die journalIst daar de scoop van het jaar mee behaalde is niet te begrijpen . Alles wat de vrienden uitrichtten stond al op het net .