Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Daarom houden sommige mensen niet van knuffelen en anderen wel

Knuffelen is goed om je bloeddruk en stressniveau te verlagen en je zelfvertrouwen op te krikken. En is het ook gewoon aangenaam, althans dat vinden sommige mensen toch. Er zijn evenveel mensen die een knuffel geven ongemakkelijk vinden. Hoe komt het dat sommige mensen van knuffelen houden, en anderen er – letterlijk – van weglopen?

4 reacties

  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Dirk , je hebt gelijk . Sommige schone jonge poppekes zouden graag eens een knuffel hebben van een gepensioneerde . Maar ze durven het vaak niet toe te geven .
  • Noella Vancompernolle

    6 jaar geleden
    Zoals bij social kissing de wangen net ver genoeg van elkaar te houden, kan je bij het social huggen voor elkaar staan en een paar keer met je schouders draaien zonder elkaar aan te raken. Geef dan gewoon een hand he.
  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Over het algemeen knuffel ik niet graag, maar als je iemand graag ziet doe je dat vanzelf en dan kan dat wel een goed gevoel geven natuurlijk. Maar zomaar een vreemde knuffelen? Nee bedankt, hoewel de eene persoon de andere niet is natuurlijk.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Welk schoon jong poppeke wil door deze gepensioneerde grijsaard eens goed geknuffeld worden aub ? Wel eerst inschrijven want er valt geen nummerke te trekken zoals bij den beenhouwer.