Screenshot over de Panoreportage rond Schild & Vrienden.
Volledig scherm
Screenshot over de Panoreportage rond Schild & Vrienden. © VRT-Pano

Mechelse scoutsleider die herkend werd in reportage Schild & Vrienden blijft actief

In de veelbesproken "Pano"-reportage over Schild & Vrienden werd een scoutsleider uit Mechelen herkend. Scouts en Gidsen Vlaanderen heeft na een gesprek met hem en onder meer ook de pedagogische staf beslist dat er geen direct risico is op schade. "We hebben niet de indruk dat er hoogdringend een beschermende maatregel nodig is", aldus Jan Van Reusel, woordvoerder van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

9 reacties

  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    bent u op de hoogte van de achterkamer politiek ? geheime vergaderingen ? geheime afspraken waar wetten uit voortvloeien
  • Daisy Vanreet

    6 jaar geleden
    Ik zou mijn kinderen niet willen blootstellen aan dat soort gedachtengoed. Beinvloeding is heel subtiel en niet te controleren.
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Overal wordt paniekvoetbal gespeeld ! Niet iedereen was op de hoogte van wat in de 'geheime groepen' werd verteld. Het spel van een bende pubers. En het land staat op stelten.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Doe de pellen eens van uw ogen Marc . Francken hitst met zijn twitteren de mensen op terwijl hij in het echte leven netjes uitvoert wat Europa hem oplegt. Of hoe de Theo de mensen voor het lapke houdt . Welke mensen het meeste beinvloedbaar zijn moet je zelf maar eens natrekken, ik zou zeggen succes.
  • Emile De Smedt

    6 jaar geleden
    Was oud scoutsleider en,met heel wat rare gasten kennis gemaakt.Eén zaak is zeker,de echte scout zal niet vlug meelopen met gesubsidieerde spraakmakers.Observeren,analiseren confronteren is wat moet.Met groetjes van Valk.