BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De Wever: "Kunnen we war on drugs winnen? Neen. Maar dat is geen excuus om niet te strijden"

"Drugs vormen een gigantisch probleem, overal in onze samenleving, en meer nog in de grote steden. Kunnen we die oorlog winnen? Neen. Maar dat is geen excuus om niet te strijden." Dat zegt Antwerps burgemeester Bart De Wever in een interview met De Zondag. 

199 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Nu ook de moeder van Syriëstrijder op de lijst van cD&v Antwerpen. Het wordt als maar gortiger met de linkse partijen voor wie alles kan als het maar stemmen oplevert. Die gezalfde woorden uit hun mond hebben toch een wrange bijsmaak. Transparantie roepen ze dan in koor. De SAMEN-coalitie zal er voor zorgen dat A'pen van 'iedereen' is ... die geld boven veiligheid verkiest.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Dat krijg je als je een burgemeester hebt die wel 1 miljard euro steelt van de belastingbetalers die op "de parking" wonen om zijn 30 prestige projecten te bekostigen, maar niet investeert in scanapparatuur zoals in de haven van Rotterdam. Zolang dat niet gebeurt, zal war on drugs zijn zoveelste loze uitspraak zijn.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De 'war on drugs' is een must volgens alle drugexperts. Alleen onze linkse oppositie is van een ander gedacht. / Er werd reeds een cD&v rekruut op de kandidatenlijst met 3 kg heroïne in de wagen opgepakt door de Franse politie. Infiltratie bij de politiek is wel degelijk aan de gang.
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Laat elke container die binnenkomt controleren.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Wij willen Weverke weg,wilde Weverke wijzer worden wij willen Weverke NIET weer.Hij heeft de kans gehad en hij heeft ze verbrod. Over en out.