AFP
Volledig scherm
© AFP

"Trump ontketende net geen oorlog met Noord-Korea"

De Amerikaanse president Donald Trump ontketende bijna een conflict met Noord-Korea met een tweet die het Pentagon "erg verontrustte" en die hij uiteindelijk niet postte. Dat zegt onderzoeksjournalist Bob Woodward in een interview met zender CBS. 

25 reacties

  • Jan Ooms

    6 jaar geleden
    Als de keuze is tussen Trump of Bob Woodward te geloven, bedenk dan wel dat een van de twee een bewezen leugenaar is, die meer dan 3.000 keer loop op 466 dagen. De andere is een gevierde journalist, die bekend staat om zijn integriteit, die 30 jaar lang zijn informant voor Watergate (zogenaamde Deepthroat) heeft beschermd en die en boegbeeld is voor onderzoeksjournalistiek. Wie te geloven?
  • P P

    6 jaar geleden
    Media kan zeggen wat ze willen
  • Leon Van der Neffe

    6 jaar geleden
    Jean West de Dakota Access Pipeline waarover jij spreekt is niét door Obama terug gedraaid maar door Trump zelf in Januari 2017. Uiteraard niet uit menslievendheid maar omdat Trump ALLE beslissingen van Obama probeert terug te draaien omdat zijn (veelal racistische) kiezers uit de mid west en South east dit zo willen. Ik woon in de USA en kijk en luister vooral NIET naar het republikeins gekleurde Fox waar jij blijkbaar je info vandaan haalt.
  • Luc Vdm

    6 jaar geleden
    Bouw voor Trump een wit huis op de noordpool daar zit hij goed en kan hij geen kwaad aanrichten
  • Jean West

    6 jaar geleden
    marc de Volder Her was wel Obama die eerst toelating gegeven heeft om een pijplijn door het reservaat aan te leggen en 2 dagen voor Trump president werd dit terugdraaide. En als je niet in de USA leeft dan weet je echt de waarheid niet dus jij ook niet. Trump is verkozen omdat ze het beleid en richting van Obama beu waren.