De beschadigde auto na het dodelijke ongeval.
Volledig scherm
De beschadigde auto na het dodelijke ongeval. © Jan Van Maele

Opnieuw transmigrant doodgereden op E40

Gisterenavond even voor middernacht is op de E40 ter hoogte van de parking van Mannekensvere opnieuw een transmigrant die de autosnelweg wilde oversteken, aangereden. Een Tsjechische bestuurder van een personenwagen die richting Frankrijk reed kon de overstekende man niet ontwijken en reed hem met volle snelheid aan. De overstekende transmigrant was op slag dood. 

39 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Die gevaarlijke toestanden moeten stoppen. Door snelwegparkings te sluiten krijg je dit. Deze regering heeft steeds geweigerd om dit structureel aan te pakken en transmigranten te registreren en op te vangen. En dan nog die domme reacties om de grenzen te sluiten en zo het probleem van transmigranten op te lossen. Het is juist omdat de grens met UK gesloten is dat we met dit probleem zitten.
  • Kees Simons

    6 jaar geleden
    Na hoeveel doden gaat de EU haar verantwoording nemen?
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Zaterdag avond om 22 uur liep er een tiental langs de snelweg E17 in Beervelde. Ze zijn donker gekleed, hun gezicht is ook al donkeren je ziet ze amper lopen in de lichten van je auto. Als je op dat ogenblik moet stoppen voor een panne op de pechstrook, dan maai je er 10 tegelijk omver. Wie is dan verantwoordelijk ? Ze komen van Destelbergen en lopen in tegenovergestelde richting naar parking Beervelde.
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Waarom leggen ze vanop de parking geen ""legaal migrantenbus "" in naar Engeland
  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    gelukkig raakte de automobilisten niet gewond .