Tesla-topman Elon Musk rookt een joint tijdens een podcastinterview.
Volledig scherm
PREMIUM
Tesla-topman Elon Musk rookt een joint tijdens een podcastinterview. © still CNNMoney

Tesla-baas Elon Musk: van goeroe naar ongeleid projectiel

Blowen op de radio, omstreden tweets de wereld insturen, Tesla wel van de beurs, Tesla niet van de beurs; het zijn rare fratsen die Tesla-topman Elon Musk uithaalt. Is hij zijn greep op het bedrijf kwijt?

7 reacties

  • Andy Casteels

    6 jaar geleden
    Kan het eens gedaan zijn met die moddercampagne tegen Musk? Het begint afgezaagd te worden. En dan nog, kom met juiste feiten, de JRE-podcast is geen radio. Je kan dat concept zelfs niet eens vergelijken met radio. En Musk heeft 1 trekje gedaan en niet eens geïnhaleerd, het is wel duidelijk dat dat geen echte gebruiker is. En toch blijven ze daar op hameren om Musk zijn imago te besmeuren.
  • Karel De Brouwer

    6 jaar geleden
    Roem en geld doen rare dingen
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Ongeleid projectiel? Dat is dan zoals zijn Tesla die naar Mars onderweg is, maar ergens heel anders in het wijde heelal zal wegkommeren.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Ik vrees voor hem dat het alleen maar slechter wordt.Niet tegenstaande vindt ik dat hij de man is die de elektrische auto in kaart heeft gebracht.Maar door niet de kennis te hebben van zaken zullen de andere hem voor zijn.
  • fred vanhove

    6 jaar geleden
    Is blowen voor de camera dan zoveel verschillend dan alcohol drinken voor de camera ? Trouwens in Californië is cannabis legaal.