Mahmut Kaygisiz
Volledig scherm
© Mahmut Kaygisiz

Everzwijnen slaan vijfde keer toe in twee weken in Limburg: "Dat het Agentschap voor Natuur en Bos hun bossen maar omheint"

Bewoners op de grens tussen Heusden en Houthalen zijn het meer dan beu dat kuddes everzwijnen hun tuinen komen omwoelen. Dat gebeurde vanochtend al voor de vijfde keer in amper twee weken tijd. De buurtbewoners krijgen de volle steun van burgemeester van Heusden-Zolder, die het Agentschap Natuur en Bos op zijn verantwoordelijk wijst: "Dat ze hun bossen omheinen".

35 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Als we het Agentschap Natuur en Bos omheinen zijn we er vanaf.
  • censor

    6 jaar geleden
    Omwoelen...dat is dan een heel karwei uitgespaard, als je toch een moestuin, je potagère , hebt die moet omgespit worden....uiteraard slecht voor je "gazon".
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Kort bij de natuur willen wonen, maar eisen dat bossen omheint moeten worden, kan het nog gekker? Misschien moeten ze dan maar op een flatje in de stad gaan wonen, dan hebben ze er geen last van.
  • rediger francois

    6 jaar geleden
    En waarom zouden ze geen omheining zetten. Altijd maar verder territorium van dieren afgepakt waar zij thuis horen .Altijd het zelfde met zulke egoïsten.
  • Tim Heye

    6 jaar geleden
    Te veel mensen, te weinig bossen, en dan krijgen deze dieren dan maar de doodstraf omdat ze hun natuur volgen? Wat zijn mensen toch egoistische beesten.