Staf en Mathias poseerden ook als brandweerlui voor hun kalender.
Volledig scherm
PREMIUM
Staf en Mathias poseerden ook als brandweerlui voor hun kalender. © VTM

Mathias en Staf Coppens: "Dat gespierde lijf was een obsessie geworden. Echt niet meer gezond!"

TVEchte posterboys. In twee maanden tijd hebben Mathias (40) en Staf (37) Coppens zichzelf een imposant atletenlichaam aangemeten. Daar blijft nu nog weinig van over. "Gelukkig!" zeggen de broers aan Dag Allemaal. "Dat gespierde lijf was een obsessie geworden. Echt niet meer gezond!" En voor hun vrouwen hoeft het ook niet meer.

16 reacties

  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Fantastische fotoshop?
  • bart vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Het lichaam van beide heren is bijgewerkt in het lichaam door photoshop , vraag het aan iedere echte bodybuilder dit bekom je niet in 8weken of 4 maanden vergeet dit maar je mag een beetje overdrijven maar er niet overgaan .
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Onnozelaars.
  • Guillaume Baudart

    6 jaar geleden
    Iedereen kan dit ongeacht je leeftijd maar je moet er wel wat voor over hebben. Het is simpel iedereen heeft spieren,maar bij de meeste mensen worden ze niet gebruikt enkel een kleine minderheid zet zijn lichaam om in een gespierd lichaam.
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Bob Bedford, Topsport ongezond? Dit heeft niets met topsport te maken. Iemand die een afgetraind lichaam wil en iemand die een topsporter wil worden, nemen het totaal anders aan dan de andere. Bij een topsporter zie je toch niet per se elke spiertje uitsteken zoals bij een bodybuilder?