Laenen/HLN
Volledig scherm
© Laenen/HLN

Pinokkiotest: "Antwerpen is de op één na meest verkeersveilige stad van Vlaanderen"

Antwerps burgemeester Bart De Wever wilde deze week op een lijsttrekkersdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen graag "het beeld van Sodom en Gomorra rechtzetten" als het over verkeersveiligheid gaat. "Na Mechelen zijn wij de meest verkeersveilige stad. Zeer ver voor het walhalla van de zachte weggebruiker: Gent." Klopt die uitspraak?

102 reacties

  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Tja, als je stil staat kan er weinig gebeuren nietwaar.
  • Bruno Vermeire

    6 jaar geleden
    In die 60 jaar reden er minder auto's dan de laatste 6 jaar en in die 6 jaar is ook "geen bal" gebeurt en die voornaamste partij had niet liever dat er "geen bal" gebeurde want kon ze vitten op de bestuurders van daarvoor.
  • Kirsten De Laet

    6 jaar geleden
    Da's niet moeilijk wanneer je zo goed als ALLE gemotoriseerde voertuigen uit uw stad bant. Dan dwing je mensen om zich te voet of per fiets te verplaatsen. Ik zal van mijn gemeente ook een verkeersvrije gemeente maken en alle voertuigen op fossiele brandstoffen verbannen. Wedden dat onze gemeente overmorgen A'pen van de eerste plaats verdringt? Bende losers!
  • Benny Marcelo

    6 jaar geleden
    Jokke Vanaeken, de sossen zijn 60 jaar aan de macht geweest in Antwerpen!
  • marcel mampaey

    6 jaar geleden
    natuurlijk zijn er overal werken bezig spa heeft er 30 jaar niets aan gedaan en de ring ook 10 jaar heeft groen tegengewerkt de mensen die van de Kempen komen of van Kruibeke staan uren in de file . in stad moet schone lucht zijn maar duizenden mensen mogen stikken met dank aan groen.