Dieter Nijs
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Nijs

"Arme" Jean-Pierre Van Rossem vervolgd voor belastingfraude: "Zou ik in zo'n kruipkot wonen als ik nog ergens geld had liggen?"

Jean-Pierre Van Rossem wordt door het parket van Brussel vervolgd voor onder meer valsheid in geschrifte en belastingfraude. Het vermoedt dat de ex-beursgoeroe ondanks zijn naar eigen zeggen "mager pensioentje" een verborgen luxeleven leidt via een geheime Zwitserse bankrekening. Iets wat Van Rossem staalhard ontkent. Op 28 september mag hij het voor de correctionele rechtbank komen uitleggen.

66 reacties

  • leo Daneels

    6 jaar geleden
    Misschien ook een afbetalingsplan van 20 euro per maand voorstellen, zoals bij die miljonair geworden drugsbaron ?
  • Joeri Declercq

    6 jaar geleden
    Eerlijk, daar worden toch ziek van ! Pak eens de echte froudeurs aan ! JP heeft niets meer om de staatskas bij te vullen. Er lopen nu ander mannekes rond, maar da is veel te veel werk voor de speurders zeker,, bende amateurs !
  • Verstappen Martine

    6 jaar geleden
    ik geloof er geen bal van. Hij is veel te leep.
  • Paul Vanmaldeghem

    6 jaar geleden
    Hoezo, hij kan toch ook afbetalen met 20 euro per maand. Als ze dat voor een drugsbaron toestaan, moeten ze dat ook voor hem.
  • Sam Bosmans

    6 jaar geleden
    JP weet veel te veel ,er zitten waarschijnlijk nu politiekers met een ei in de broek ....man wat zou er gebeuren moest die praten ...