VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

VIDEO: Transmigranten opgepakt aan tankstation in Aalst, deel ontsnapt

In de Aalsterse deelgemeente Erembodegem heeft de lokale politie vanochtend een achttal transmigranten opgepakt aan een tankstation. Dat bevestigt burgemeester Christoph D'Haese van Aalst. Vermoedelijk drie personen konden de vlucht nemen toen de politie de laadklep van een vrachtwagen opende.

51 reacties

  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    De roverheid kan alleen maar alles duurder maken en onnodige belastingen opleggen en innen. Voor de rest veel blablabla en niets. Dat mag niet en dat is ongezond, suikertaks, tegen alcohol, roken maar zolang het kassa is...geen probleem...wel een goed excuus om het nog wat duurder te maken. Kaviaar is te zout en ongezond. Prijs zou beter x2 en rond de 72.000 € per kg gaan kosten.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Wat een geklungel kan je even helpen ! rij die vrachtwagen gewoon op een afgesloten terrein en open dan de deuren zodat ze recht in den bak lopen arm Vlaanderen
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Betaalt GB om die tegen te houden ? Zo niet...waarom ze dan tegenhouden ?
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Ze hebben het altijd gehad over "het Cordon" van Brussel. Leg nu eens bij zulke acties een cordon rond de plaats van vaststelling, zo kan er geen enkele ontsnappen.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Eerst werden de parkings langs de Autostrada gesloten,toen de tankstations,en later de hele binnenstad.wanneer treed men nu eens echt op????