BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hoe werkt dat juist, stemmen? Een antwoord op al jouw praktische vragen over de verkiezingen

Vorige week al schreven we een antwoord op de meest gestelde vragen over de verkiezingen van 14 oktober. U stuurde massaal nog meer prangende en praktische vragen in, waar we hieronder een antwoord op proberen te geven.

56 reacties

  • koen leenknecht

    6 jaar geleden
    Dat degenen die tegen hun goesting gaan stemmen verhuizen naar een land waar je niet mag gaan stemmen . Wie durft ? Grote mond en veel geblaas op het internet , ja dat wel .
  • Jean Van de Woestyne

    6 jaar geleden
    100% akkoord met mr. Van Reeth.Het enige land ter wereld dat zich nog enigszins een democratie kan noemen is inderdaad Zwitserland.In België hebben we een particratie waar de partijbureaus de dienst uitmaken en de volksvertegenwoordigers slaafs het ja knopje moeten indrukken.
  • robert dumortier

    6 jaar geleden
    Doe zoals de regering zij werken maar een paar maand rond de verkiezingen we dan gaat u deze tijd met verlof dan hoeft u niet te verkiezen
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Die graaiers zetten achteraf toch terug alles naar hun hand. Waarom nog stemmen ?
  • Johan coppens

    6 jaar geleden
    Stemmen... de brave burger MOET aan dit circus meewerken. Dat is al een fout. Als we dan netjes gekleurd hebben en onze mening kenbaar hebben gemaakt, stopt het. Dan doen de arrogante, betweterige en graaizieke politici weer hun zin. Ze regeren verder met de partners waarmee ze vroeger baas speelden...