Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bende mensensmokkelaars vroeg tot 13.000 euro voor 'VIP-transport' naar Groot-Brittannië

Voor de Brusselse correctionele rechtbank is vandaag het proces ingeleid tegen een bende mensensmokkelaars die in 2017 actief was in de Brusselse regio. De bende zou minstens 30 migranten naar het Verenigd Koninkrijk gebracht hebben, in bestelwagens en koelwagens maar ook in personenwagens. Voor die laatste transporten, zogenaamde "VIP-transporten", vroeg de bende prijzen tot 13.000 euro per persoon.

11 reacties

  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    Annie Burie dat geld komt van ons.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Die mannen werken nauw samen met de linkse humanisten en politici ; daarom riskeren ze weinig, zelfs al worden de GSM's afgenomen.
  • Didi Bellens

    6 jaar geleden
    En van ons verlangen die asielzoekers en migranten en vluchtelingen geld?? Waar slaat dit nog op, als ze 13.000 euro kunnen betalen hebben ze meer dan geld genoeg. Dus politici stop met hun geld toe te stoppen bij aankomst en verblijf. Laat ze ervoor werken. Mijn (en veel belgen) dank zal en zou groot zijn.
  • Anita Billen

    6 jaar geleden
    Wij moeten ze onderhouden, maar waar halen ze nu al dat geld. Wij laten ons goed in het zak zetten.
  • marc van de poel

    6 jaar geleden
    Het lijkt mij dat een gewoon vliegtuig ticket vanuit Afrika of het Midden Oosten bijlange géén 13 000 € kost. Een Afrikaan met 13.000 € op zijn bankrekening, is een rijk man. Die zal geen honger lijden. Maar die wil onder een vrachtwagen hangen om naar Engeland te verkassen.. Begrijpe wie kan.