Jimmy De Schrijver (JDSL)
Volledig scherm
© Jimmy De Schrijver (JDSL)

7.500 euro voor wie woning sloopt en heropbouwt

Wie buiten de stad een krot sloopt en dat vervangt door een energie-efficiënte woning, kan daar een premie van 7.500 euro voor krijgen van de Vlaamse overheid. Dat hebben minister-president Bourgeois (N-VA) en energieminister Tommelein (Open Vld) gisteren aangekondigd. 

92 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    We hebben zogezegd een gat in de begroting, maar toch gaan we met premies gooien! Ik word ziek van dit beleid, het wordt tijd dat de NVA aftreed!
  • censor

    6 jaar geleden
    Kost al dubbel zoveel om te slopen ....kosten op de staat zetten, zij hebben die bouwvallen goedgekeurd, met of zonder bouwvergunning, was allemaal mogelijk, zonder te veel vragen te stellen en een "envelopke" onder of boven tafel deed wonderen.
  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    Premie's geven en nog is premie's geven en dan maar klagen dat ze enkelen miljarden tekort komen in de begroting voor de volgende jaren
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Te weinig dit volstaat niet om een woning te slopen en wat als je een nieuw wil bouwen aan de huidige standaard in de plaats van dan is 7500 euro bitter weinig als tegemoetkoming dit is een isolatiepremie !
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Om dan jaarlijks nog meer KI te moeten betalen, is dat onnozel geld rap opgebrast!