ISOPIX
Volledig scherm
© ISOPIX

Hilde Van Mieghem vindt niet dat De Pauw het moeilijk heeft: "Och, het valt heus wel mee voor Bart"

ShowbizzAllebei in opspraak gekomen voor seksuele intimidatie. Maar terwijl Bart stante pede van het scherm werd verbannen - en nu wellicht fors moet saneren in zijn productiehuis - is Fabres omstreden kunstproject alweer te zien. Waarom wordt de tv-maker verketterd, en de kunstenaar zo mild behandeld? Dag Allemaal vraagt het aan Hilde Van Mieghem.

57 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Neen Sandra Pauwels, anoniem klacht indienen is gewoon laf. Het heeft dus niks te maken met geslacht. Het gaat erover dat iemand zijn carriere verwoest is, zonder dat er ooit harde bewijzen op tafel zijn gelegd. Als zoiets dan nog anoniem gebeurt is dat verwerpelijk.
  • luc van duyse

    6 jaar geleden
    Van Mieghem heeft invloed kunnen opbouwen in het kleine Vlaanderen … vraag mij af met wie zij allemaal het bed gedeeld heeft om dit te bereiken.... alvast niet met haar veel te beperkt talent.
  • Jos Verboven

    6 jaar geleden
    Als ik van BDP & medewerkers (ontslagen) was zou ik die madam(men) een proces aandoen voor laster en eer(brood)roof.
  • San Pauwels

    6 jaar geleden
    Als ik de reacties hieronder zie, begin ik te begrijpen waarom de slachtoffers anoniem wensen te blijven. Het is altijd de schuld van de vrouwen en nooit van de mannen. De meeste mannen trekken partij voor mannen, ook al begaan ze fouten. En dan vraagt men zich af waarom vrouwen zelden topfuncties bekleden. Het is en blijft een mannenwereld en vrouwen worden niet geduld. Hoe komt het anders dat Dries Van Langenhove met zijn vrouwonvriendelijk gedrag wegkomt?
  • ivan lindekens

    6 jaar geleden
    "wie zonder zonde is werpe de eerste steen" is hier meer dan van toepassing