Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Dit is waarom je je zo opgeblazen voelt tijdens je menstruatie

Net zoals letterlijk alles willen opvreten wat in je buurt komt, onaangename buikkrampen én een rothumeur, is een opgeblazen gevoel ook een van de ongemakkelijke bijwerkingen van je menstruatie. Maar hoe komt dat nu precies?

7 reacties

  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Dank U Hanne, u bent een echt vrouwtje:-)
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Thierry, echt waar! Dat woord "vreten", moet dat nu echt? Elke vrouw is anders, maar je moet er ondanks alle ongemakken wel stààn, thuis en op het werk. Ik neem letterlijk pijnstillers om te kunnen functioneren. Ik ken vrouwen die zoveel last hebben dat ze letterlijk flauwvallen. Een beetje begrip en stukje chocolade mogen dan wel, alstublieft??? En Glenn: ik begrijp wat je bedoelde :)
  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Ging over een voorval van een paar jaar geleden Lies om nog ff in te pikken.
  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Aan Lies, Ik twijfel niet aan de pijn en de last die je er als vrouw kan door hebben en indien mijn vriendin hier last van zou hebben mag ze van mij gerust klagen en zagen en alles wat ze wil en zou ik haar ook extra steunen en aandacht geven, maar ik bedoelde iets totaal anders en heb geen zin om het uit te leggen want het maakt toch ni uit. Zijt gerust, ik heb wel degelijk respect voor vrouwen.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Licht eten dus tijdens de menstruatie. Ij tegenstelling tot wat de profeten op het tinternet zeggen dat je chocolade en koffie mag vreten.