Ovenschotel van seizoensgroenten
Volledig scherm
Ovenschotel van seizoensgroenten © Roos Mestdagh

RECEPT. Een ovenschotel van seizoensgroenten om je ’s avonds op te warmen

Overdag mag het dan nog aangenaam warm en zonnig zijn, ’s avonds koelt het behoorlijk af. Een lekkere ovenschotel die makkelijk én gezond is, biedt soelaas. Dit recept komt uit Angelo Dorny’s nieuwe boek ‘De tuin op tafel’ en maak je klaar in zo’n 50 minuten. Kijk maar mee naar de video waarin de groenjournalist, fotograaf en foodie het haarfijn uitlegt. 

3 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Maar mensen toch, waar jullie je druk overmaken. Een verjaardag menu voor mijn vrouw gemaakt. spiegelei met Frankfurter worstjes. veel gelachen veel gegeten en geen seks. maar daar hadden we ook geen honger meer naar. Met al dit lekkers.
  • Odette Versonnen

    6 jaar geleden
    Zo slecht op genomen veel te snel en je ziet wat hij doet bijna niet,ook in het begin welke groenten je nodig hebt is in een wip verdwenen.
  • PIETER ROGIERS

    6 jaar geleden
    Smaakt heerlijk naast een goed stukje vlees, seignant gebakken aub.