Webwinkel Bol.com verkoopt vanaf vandaag ook alcoholische dranken. Klanten kunnen via de site onder meer wijn, speciaalbier en sterke drank kopen.
Volledig scherm
Webwinkel Bol.com verkoopt vanaf vandaag ook alcoholische dranken. Klanten kunnen via de site onder meer wijn, speciaalbier en sterke drank kopen. © thinkstock

Bol.com verkoopt voortaan ook alcohol: "Leeftijd wordt aan de deur gecontroleerd"

Webwinkel Bol.com verkoopt vanaf vandaag ook alcoholische dranken. Klanten kunnen via de site onder meer wijn, speciaalbier en sterke drank kopen. Het platform, dat eigendom is van Ahold Delhaize, zegt dat bij aflevering van de drank aan de deur wordt gecontroleerd of de koper wel achttien jaar of ouder is.

23 reacties

  • Elke Roets

    5 jaar geleden
    Ik ben ook koerier Storm in glas water Wij moeten ons ook houden aan de reglementen van de pakketten Dus ik zie geen probleem erin
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Da's erg overdreven. Je besteld online, betaald ervoor. En als er aan de deur gecontroleerd wordt en je hebt niet de wettige leeftijd, ben je niet alleen je bestelling kwijt, maar ook je geld.
  • jan dupont

    5 jaar geleden
    Vorige w-e was ik op een rommelmarkt waar jongeren van de Chiro ( sommige ik denk 12 a 13 jaar ) jenevers aan het verkopen waren. De politie ging voorbij en keek ernaar.
  • Stan Vankoo

    5 jaar geleden
    Dat soort handeltje moet verboden worden. Binnenkort wiet en wapens op hun lijst!
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Andere bedrijven controleren ook niet. Neem bvb 'de wijnbeurs'. Bestellen zoveel je wil,en niemand die iets vraagt bij levering.