E313 vijf uur lang volledig versperd na ongeval met vrachtwagens

De E313 is woensdag vijf uur lang volledig versperd geweest ter hoogte van Herentals-Industrie. In de richting van Antwerpen gebeurde er rond 11 uur een zwaar ongeval met twee vrachtwagens. Enkele kilometers verderop reed een terreinwagen achteraan in op een vrachtwagen. Rond 16 uur werd de rijbaan weer vrijgegeven.

JaTi

Het ongeval gebeurde in de staart van de file na een eerder ongeval in Massenhoven. Een vrachtwagen reed er achteraan in op een andere vrachtwagen.

De bestuurder van de voorste vrachtwagen liep lichte verwondingen op, de tweede bestuurder raakte zwaargewond.

Het ongeval veroorzaakte zware verkeershinder richting Antwerpen. Het was er op een bepaald moment bijna twee uur aanschuiven. Het verkeer moest de snelweg verlaten in Herentals-Industrie en omrijden. Rond 16 uur was de rijbaan weer open.

Tweede ongeval

Net voorbij het ongeval in Herentals-Industrie gebeurde opnieuw een ongeval, ter hoogte van Herentals-West/Grobbendonk. Daarbij waren een vrachtwagen en een terreinwagen betrokken. De jeep knalde er achteraan in op een vrachtwagen, die in de file stond. De chauffeur van de terreinwagen werd uit het wrak gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.

De hinder in de omgeving was zeer groot.

© MPH

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer