Barbara Pas (Vlaams Belang).
Volledig scherm
Barbara Pas (Vlaams Belang). © BELGA

Vlaams Belang: "Medische hulp aan illegalen kostte 62,5 miljoen euro in 2017"

In 2017 werd door de federale regering 62,5 miljoen euro uitgegeven voor dringende medische hulp aan illegalen. Dat is 8 procent meer dan het voorgaande jaar. Ook het aantal personen dat hiervan gebruik maakte is gestegen. Dat blijkt uit cijfers die minister van Maatschappelijke Integratie Denis Ducarme (MR) via een parlementaire vraag verschafte aan Vlaams Belang-kamerlid Barbara Pas.

22 reacties

  • Maxime Vanmaercke

    6 jaar geleden
    En wat kost VB aan de maatschappij? Een partij die enkel kritiek op alles heeft , die nooit zal mee regeren, die ons landje wil splitsen...en momenteel zegt niet racistisch te zijn...
  • andre van de wege

    6 jaar geleden
    en ons eigen volk mag verkomeren, met dank aan deze onbekwamen vlaamse en fed regering.
  • Eddy Moriën

    6 jaar geleden
    Er wordt nog veel meer geld weggegooid aan ander nutteloze zaken (zoals 6 regeringen, ontelbaar aantal ministers, kabinetten, e.d.....).
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Als men dan weet dat werknemers in de privé een schandalig klein pensioen hebben van gemiddeld 1100 euro en dat die mensen daar 45 jaar moeten werken voor een volledig pensioen en in de privé is werken iets anders als bij de ambtenaren, dan heeft men een idee hoe schandalig België(regering) en de VAKBONDEN de mensen bedriegen en voorliegen. Gelijkheid bestaat in België zeker niet.
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Gilbert, doe toch die schelpen van voor uw ogen.