Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton

Actrice Keira Knightley heeft zich fel uitgesproken over de Britse prinses Kate Middleton haar onrealistische voorkomen na de bevalling. De vrouw van prins William zou hiermee de 'bloederige realiteit' van bevallen verbergen. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

In een artikel in het boek 'Feminists Don't Wear Pink (and other lies)' uit Knightley felle kritiek op Kate Middleton. "Slechts een paar uur na de bevalling verlaat ze het ziekenhuis met hakken en een perfect kapsel. Dat is wat volgens haar de wereld wil zien, maar onrealistisch."Ons lichaam is uitgeput en hormonaal, tel daar nog eens lekkende borsten bij en je weet dat het een slagveld is. Wat zij toont, verhult die strijd."

De actrice beviel op 1 mei, een dag voor Middleton Charlotte op de wereld zette, van haar eerste kind Edie. Ook na de geboorte van haar twee andere kinderen, George en Louis, kwam de prinses volledig opgemaakt naar buiten. Deze verschijning werd maar matig gesmaakt. Sommige bewonderden haar omdat ze na een zware bevalling de wereld alweer groette, maar anderen zeggen dan weer dat het onrealistische verwachtingen bij vrouwen schept.