.
Volledig scherm
. © Thinkstock

Denk niet te zwart: je kan wel degelijk iets doen om klimaatverandering af te remmen

"Beperk de opwarming van de aarde tot 1,5 graad. Liever vandaag nog dan morgen." Het klimaatrapport van de Verenigde Naties toont ons dan wel hoe catastrofaal de gevolgen zijn als onze planeet verder opwarmt, de aarde is nog niet om zeep. Ook u en ik kunnen - maar vooral - móeten helpen.

66 reacties

  • Marcel van Alderweireldt

    6 jaar geleden
    Yep, stoppen met te kweken als de konijnen !
  • jean pierre Tibermont

    6 jaar geleden
    Het enigste dat zal helpen tegen heel die vervuiling is zeer dringend aan geboortebeperking doen, al die andere zaken zoals de dikke truiendag en curieuzeneuzendag is dweilen met de kraan open.
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    elektrische is dikke zever en dat weten ze maar al te goed .het door de zon beschene oppervlak van de aarde is bekend en leg je dit vol moet zonne panelen dan heb je nog onvoldoende om de aarde van energie te voorzien .kern reactoren bij bouwen is de enige oplossing .hoe je het ook draait en keert .stop met vliegen en varen en het maakt al een heel verschil
  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Och ik doe allang veel goeds ,thuiscomposteren,artikelen van kwaliteit kopen,zelf groenten kweken,een nieuwe auto om de 20 jaar.verschillende goede fietsen.zo Nu ben ik waarschijnlijk ne groene,maar wel ene zonder poef.
  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    één groot schip dat zijn moteren aanzet is gelijk aan 1 miljoen autos die starten... één vliegtuig is gelijk aan.... Ik denk dat we beter wat minder politici zouden hebben, zij zijn het grootste probleem!