Advocaat Van Steenbrugge: "Ivan Leko beraadt zich over verdere stappen na imagoschade"

Belgisch voetbalIvan Leko, de trainer van Club Brugge, beraadt zich over verdere stappen na de imagoschade die hem de voorbije dagen is berokkend in het onderzoek naar corruptie en matchfixing in het Belgisch voetbal. Dat heeft zijn advocaat Walter Van Steenbrugge vanavond verklaard in Terzake. Leko is momenteel nog in verdenking gesteld voor witwassen, maar ook van die aantijging blijft volgens Van Steenbrugge niets overeind.

33 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Imagoschade en in verdenking gesteld voor witwaspraktijken en toch schadevergoeding vragen ? Raar !
  • Guido Verhoeven

    6 jaar geleden
    Had toen aan zijn imago moeten denken iplv zijn zakken te vullen op een dergelijke manier! waarom een blad voor je hoofd houden bij het binnenrijden? Imago?
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Welk imago?
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Als leko zegt dat hij iedereen recht in de ogen kan kijken, dan zal dat wel oprecht zijn.Hij is op een onwaarschijnlijke manier opgepakt voor een niet aangegeven bedrag aan de fiscus.en ik geloof hem, anders zou je niet overwegen om stappen te ondernemen voor imagoschade, want hij werkt toch waar er altijd veel mensen aanwezig zijn.Leko, zet je erover en haal goeie resultaten met je club,en je spelers zullen je wel een duwke geven.
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Begrijp wel waarom Brugge hem houd als trainer, is zoals Verhaeghe een lieger en bedrieger en crimineel. Vorig seizoen titel gekocht.