rv
Volledig scherm
© rv

Club-voorzitter Verhaeghe reageert op voetbalschandaal - Coucke: "Matchfixing is het ergste wat er in het voetbal kan gebeuren"

Belgisch voetbalHet onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgisch voetbal wordt voortgezet. Alle ontwikkelingen van de derde dag in het voetbalschandaal kan u hier natrekken.

409 reacties

  • Rony Bekaert

    6 jaar geleden
    Alle kleine clubs die financieel minder slagkrachtig zijn , buitenspel zetten via allerhande licentievoorwaarden ? Is dat ook geen matchfixing .... Waar is het recht op vrije markteconomie ? Iedere andere zelfstandige heeft toch ook het recht om te beginnen en eventueel failliet te gaan ??
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Eric Severijns !! Eric ga een na hoeveel maal den Anderlecht zwart geld heeft moeten gebruiken om kampioen te spelen. Nu lukt het niet meer om de REF's uit te kopen hè en de bewijzen zijn er. De laatste twee hebben tegen de lamp gelopen en er loopt nog èèn rond maar ik denk dat hij het nu nog gaat proberen.
  • paul remy lemmens

    6 jaar geleden
    de aandeelhouders buiten spel zetten vindt ik erger want dat is spaargeld van de mensen die in hem geloogd hebben
  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    Rik Capelle, ga gewoon eens na hoeveel dubieuze strafschoppen Club gehad heeft sinds de komst van VARhaegen, Coucke heeft zijn bedrijf op een correcte manier verkocht, als iemand meer wil geven dan het waard is ligt dat aan de koper en niet aan de verkoper.
  • RAY Robaye

    6 jaar geleden
    Leko heeft nogal pretentie en Vehaeghe zo schijnheilig, Brugge heeft heel wat te verbergen zoals Anderlecht nu van Coucke. Coucke die doet of hij zuiver op de graat is, vergeet het. Maar ze zullen er wel mee wegkomen let maar op. De supporters zijn de onnozele kinderen die blijven geloven dat alles eerlijk verloopt. Geen enkele scheidsrechter maar dan ook geen enkele is eerlijk, ze hebben allemaal een voorkeur en die ploeg zal dan ook winnen. Dus competitie vervalsing elk seizoen.
  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen