CHINA UNIVERSITY OF GEOSCIENCES
Volledig scherm
© CHINA UNIVERSITY OF GEOSCIENCES

Jurassic Park in het echt: perfect bewaarde slak gevonden in barnsteen uit tijd van dinosaurussen

WetenschapWetenschappers hebben in een stuk barnsteen de perfect bewaarde resten gevonden van een slak van 99 miljoen jaar oud. Het dier leefde toen de dinosaurussen nog rondliepen op aarde en is met voorsprong het alleroudste exemplaar in zijn soort dat ooit werd ontdekt.

4 reacties

  • Erik Van de Velde

    6 jaar geleden
    Stevig onderbouwde, wetenschappelijke standpunten hieronder. Ongetwijfeld het resultaat van jarenlang onderzoek en vergaren van kennis. Met youtube als ultieme feitenbron. Arm Vlaanderen.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Alweer een dier dat zo gezegd miljoenen jaren oud is, en tot op vandaag onveranderd gebleven is. De evolutionisten geven als reden dat er geen verandering nodig was. De biotoop van het dier bleef onveranderd en ook zijn natuurlijke vijanden (straffe kost!). Ik denk eerder dat de macro-evolutietheorie één groot verzinsel is. zoek op: Top 10 Oudste Diersoorten
  • Verstraeten Dirk

    6 jaar geleden
    Toch wel raar? De wetenschappers denken meer te weten over het universum en het uitsterven van de dino's maar hoe zijn eigenlijk die dieren hier ontstaan? A ja samen met de oerknal zeker? Kom met een theorie af die niemand kan bewijzen en je bent een genie!
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Misschien eens onderzoek doen naar de onbekwaamheid van onze mini sters