Op wie moet je stemmen? Leer de kandidaten uit jouw gemeente op een andere manier kennen

© geert herman

Ze hopen jouw stem te krijgen in het kieshokje. Wie zijn de politici uit jouw gemeente? Leer ze beter (en op een andere manier) kennen dankzij ons politiek vriendenboekje. We vroegen aan alle kandidaten die opkomen bij deze gemeeneraadsverkiezingen om enkele vragen te beantwoorden en we bundelden hun antwoorden in dat boekje.

lbo

Zoek hier op gemeente of op naam en leer de politici uit jouw gemeente beter kennen.

Het Politiek Vriendenboek van Het Nieuwsblad is een online platform voor iedere kandidaat van iedere partij die opkomt voor de gemeenteraadsverkiezingen in Vlaanderen. De kandidaat krijgt de ruimte om zichzelf via enkele vaste ludieke en politiek inhoudelijke vragen voor te stellen aan de meer dan twee miljoen lezers van Het Nieuwsblad en Nieuwsblad.be. De kandidaat kan op zijn persoonlijke pagina ook een foto toevoegen.

De vragen zijn niet verplicht, dus de kandidaat kan zelf kiezen welke vragen hij beantwoordt en welke niet. Er wordt geen eindredactie op toegepast, en de inhoud wordt ook niet gecensureerd. Wat getoond wordt is integraal wat de kandidaat heeft ingegeven. De profielpagina invullen of bewerken kan nog tot en met 14 oktober 2018.

Zoek hier op gemeente of op naam en leer de politici uit jouw gemeente beter kennen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen