LIMBURG. Vandeput wordt burgemeester van Hasselt

De stemmen zijn geteld, de resultaten bekend. Hierbij gaan we onze provinciale liveblogs afsluiten. Morgen en de komende dagen kan u uiteraard bij HLN.be terecht om al het verkiezingsnieuws uit uw gemeente te volgen.

9 reacties

  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Dus ook in Hasselt moeten we niet meer zijn, met volk dat voor zo'n partij kiest is wil ik niet gezien worden, ik wil later niet hoeven te zeggen dat "ik het niet geweten heb!"
  • Rudi Bollaerts

    5 jaar geleden
    Prachtig, eindelijk (hopelijk) iemand die wel iets gaat doen in Hasselt als de rest niet dwaas gaat doen.
  • Dirk Bams

    5 jaar geleden
    De ondergang van Hasselt met die als burgemeester! Als minister van defensie bakt hij er ook niet veel van!
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Limburg nog altijd de cvp staat. Hier luisteren de mensen nog naar de pastoor. Waarschijnlijk schrik dat ze niet in de hemel gaan komen. Dan zal de noord zuid in deze legislatuur dus nog niet af gemaakt kunnen worden. Dat is al van den tijd van Sauwens en de volksunie dat dat project geboycot is. En die boycot werkt tot op de dag van vandaag nog altijd. Ze zijn niet wijzer.
  • André Ducournau

    5 jaar geleden
    Volgens Demir is NV-A grote winnaar in Genk. Met die logica is Wouter Van Besien de grote winnaar in Antwerpen. Proficiat aan Groen met de overwinning in Antwerpen. En neen, Pieter Hauben, als u niet stemt, dan stemt u niet. Die niet uitgebrachte stem gaat zeker niet naar de meerderheid, ook niet als u blanco of ongeldig stemt.