BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Maggie De Block gaat praten met Marc Coucke: “Ik verwacht signaal van voetbalsector”

Belgisch voetbalMinister van Sociale Zaken Maggie De Block (Open Vld) gaat rond de tafel zitten met Marc Coucke, voorzitter van de Pro League, naar aanleiding van het grootschalige onderzoek naar fraude en matchfixing binnen het Belgisch voetbal. In de Kamer herhaalde de minister dat ze een signaal verwacht van de voetbalsector.

59 reacties

  • Johny Van Laethem

    5 jaar geleden
    Eigenaardige reactie van de Minister.Een Ierse maatschapij met name Ryanair verplichten om in België sociale lasten te betalen!!!!!
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Voetbal hoeft een subsifies Te krijgen.
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Als ze wil praten over voetbal moet ze praten met de bazen van alle ploegen maar niet alleen tegen Marc Coucke.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    wel beste mensen supporters ,doe dan zoals ik ,en ga gewoon niet meer naar het profvoetbal,deze regering is een en al twee zakken en wat dieje blok of hoe noemt ze gaat doen ,is prietpraat vertellen,niet meer niet minder waarom ,in elk voetbal ticket dat u koopt zitten belastingen + btw ontvangsten in,dus u zal het wel snappen,onze corrupte regering wetten en gerecht alles samen zijn ze een bende gr
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Werknemers en werkgevers moeten betalen volgens hun inkomsten en wetten zijn voor ieder hetzelfde zonder onderscheid,het voetbal heeft al voordelen genoeg,denk aan bv ordehandhaving,reclame inkomsten,televisierechten, en als je eerlijk bent veel positief of educatief zien we niet meer van sommige Heren in het voetbal.