Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © Photo News

Hamilton beukt met pole in VS poort naar vijfde WK-titel open, Vandoorne klokt traagste chrono

Formule 1Goed begonnen is half gewonnen. Op jacht naar zijn vijfde WK-titel heeft Lewis Hamilton (Mercedes) de pole gepakt in de GP van de Verenigde Staten. Naaste belager Sebastian Vettel start morgen na een straf vanop de vijfde stek. Stoffel Vandoorne klokte de traagste chrono en vertrekt vanop plek achttien. 

18 reacties

  • Marc Aerts

    5 jaar geleden
    Ingriet grieten, ge zijt echt een lompe geit, Pascal Werhlein ging nog voor een zitje in de F1 daarom in eerste instantie geen Formule E, maar hij zit nu ook bij een team van Formule E en omdat Stoffel als tweede naam bekend gemaakt is voor het team in Formule E wilt niet zeggen dat hij tweede keus is.Gij zou dat wel willen maar spijtig , is niet zo!
  • rudi van dijck

    5 jaar geleden
    rare reacties hier hoor. Stoffel is traag en vliegt eruit. wat dan gezegd van Ocon? die is dan ook te traag. ah ja. en die heeft dan nog een contract bij Mercedes!! van begin september staat Stoffel onder contract bij HWA en Toto!!! en waarom neemt Toto Stoffel onder de arm? waarom zette hij Ocon daar dan niet? en het contract met Werhlein is in de zomer al ontbonden. omdat Werhlein dacht terug in de F1 te geraken. niet dus. en uiteindelijk ook maar in een stoeltje in de FE geraakt!!
  • Patrick Brusseel

    5 jaar geleden
    Veel insiders verklaren nochtans dat Stoffel een van de grootste talenten is. Nu volgend jaar geen Belg meer in de F1, tijd zat om andere dingen te doen. Zonder Belg, geen F1 meer voor mij - al kijk ik nu ook maar een paar minuten. Het is zo spannend dat alleen bij de start nog iets te zien is.
  • Patrick Brusseel

    5 jaar geleden
    Er staan 20 rijders aan de start en iedereen spuwt nu al weken zijn gal over 1 rijder. Worden jullie dat nooit beu of is de reactie enkel om negatief te doen ? Ben eens benieuwd wie volgend jaar de schietschijf wordt of zou het kunnen dat jullie dan allemaal wegblijven ?
  • Mathieu Peeters

    5 jaar geleden
    Als Vandoren het materiaal gekregen had wat hij verdiende dan werd er van die andere Belg nog niet meer gesproken of geschreven. Die heeft zijn succes gewoon te danken aan het goede materiaal, en het is zelfs de eigenaar van de renstal die weet te vertellen dat Vandoren het juiste materiaal niet gekregen heeft.